Over Evelien
Menu

banner innerpages

Evelien Happy Healthy FitWat fijn dat je de tijd neemt om mijn site te bekijken en te lezen. Graag stel ik mezelf even voor; mijn naam is Evelien Hendriks en ik ben 48 jaar. Zo rond mijn 20ste jaar ben ik les gaan geven in aerobics en steps. Zo is mijn liefde voor de sport begonnen. Daarnaast trainde ik in de sportschool en behaalde het diploma tot sportmasseur. Na 10 jaar lesgegeven te hebben in de sportschool ben ik in 2005 begonnen met mijn eigen massagestudio.

De massages en het contact met de mensen was echt mijn ding. Mensen een goed gevoel geven en een luisterend oor zijn zo waardevol in onze drukke maatschappij. In deze periode heb ik nog veel verschillende cursussen en workshops gedaan op het gebied van massage, meditatie en yoga. Ik verzorg de massages en ontspannings oefeningen in mijn massagestudio aan de Eindstraat 5.

Samen met mijn partner Frank Janssen zijn we in 2015 begonnen met Bodycamp trainingen buiten (www.bodycamp.nl). Dit is nu uitgegroeid tot een mooi en succesvol bedrijf. Op dit fijne terrein in de bossen verzorg ik de personal trainingen. 

Gezonde voeding loopt als een rode draad door ons leven. Het hoort bij een gezonde en sportieve lifestyle. Om me hierin nog verder te ontwikkelen ben ik in 2017 aan de opleiding gewichtsconsulent begonnen en heb dit met succes afgerond. Ik begeleid je naar een gezond voedingspatroon in kleine overzichtelijke stapjes.
Doordat ik me heb aangesloten bij de beroepsvereniging BGN, kunnen mijn consulten geheel of voor een deel vergoed worden door de zorgverzekering.


Met Happyhealthyfit komen al mijn passies samen.
Graag wil ik je helpen om je goed te voelen en goed voor jezelf te zorgen!
Wees welkom!

Liefs
Evelien

Vrijblijvend en gratis informatiegesprek

Naam(*)
Graag je naam invullen.

E-mail(*)
Graag je emailadres invullen.