Werkwijze
Menu

banner innerpages

Als deze site je aanspreekt en je wilt meer weten over hoe ik te werk ga, dan nodig ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek.
Hiermee leren we elkaar al wat beter kennen en vertel je je verhaal en wat je verwachtingen zijn.
Omgekeerd kan ik je mijn werkwijze vertellen en kijken we samen of we een traject aangaan.

Als we een samenwerking aangaan, krijg je voor de volgende afspraak de intakeformulieren mee en vraag ik je om een voedingsdagboek bij te houden van minimaal 5 dagen.
Deze formulieren krijg ik dan voor onze eerste afspraak van je terug zodat ik me kan voorbereiden op ons eerste consult.

Het eerste consult bestaat uit een bodyscan, bespreking van je intake en bespreking van je voedingsdagboek. Bij een bodyscan meten we je gewicht, vetpercentage, BMI, visceraal vet en je buikomvang. We hebben dan een start- en meetpunt. Op basis van je voedingsdagboek maak ik een analyse van je eetgewoonten. We gaan een nieuw dagmenu voor je samenstellen met voldoende variatiemogelijkheden. We kijken naar wat je lekker vindt en houden een eetpatroon aan wat je ook makkelijk kunt toepassen. We bepalen samen een realistisch streefgewicht waar we stap voor stap naartoe werken.

Vervolgconsulten
We maken om de 2 - 3 weken een afspraak voor een vervolgconsult van ca. 30 min.
Je wordt gewogen en we bespreken je voortgang , tips en adviezen worden gegeven en eventuele aanpassingen worden gemaakt. Je kunt ook gebruikmaken van een keukensafari. Dit is een workshop van ca. 60 min. bij mij in de keuken waarbij ik voor jou verschillende voedzame en gemakkelijk te bereiden maaltijdjes/gerechtjes maak voor ontbijt en lunch. Je kunt de bereiding zien en het eten proeven. Gemakkelijker kan het niet en je leert hier heel veel van.

Hebben we het traject afgerond, dan ga je op eigen kracht verder. Om terugval te voorkomen, hebben we het eerste half jaar zeker elke maand nog contact. Je kunt op de bodyscan komen als extra stok achter de deur en ik zal je blijven steunen daar waar nodig.

Mijn passie is om jou gelukkig, gezond en fit te zien!

Vrijblijvend en gratis informatiegesprek

Naam(*)
Graag je naam invullen.

E-mail(*)
Graag je emailadres invullen.